Termeni si conditii

PRIN UTILIZAREA SITE-URILOR SMART ID SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE IN TOTALITATE

Informatii cu caracter personal
Informatiile furnizate de utilizatori catre SMART ID DYNAMICS prin intermediul site-ului www.cobots.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse – depunere de Curriculum Vitae pentru cei interesati de o cariera in cadrul SMART ID DYNAMICS.

In conformitate cu legile in vigoare, SC SMART ID DYNAMICS nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra.

Prin transmiterea CV-urilor catre departamentul Resurse Umane din cadrul SC SMART ID DYNAMICS S.A, sunteti de acord în mod expres cu faptul ca SC SMART ID DYNAMICS S.A are dreptul sa proceseze datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucrati, telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

-pentru utilizarea acestor date de catre SC SMART ID DYNAMICS S.A in scopul vanzarii si marketingului portofoliului de produse si servicii prezentate pe site-uri, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
-pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane;
-in scopul soluționarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.
În cazul în care nu doriti ca SMART ID DYNAMICS sa proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, veti transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată către S.C SMART ID DYNAMICS S.A. la sediul din Bucuresti, str. Siriului 36-40, sector 1, cod 014354.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Număr infochiosk: 459081531816