Intera 5

Intera 5 este platforma noastră revoluționară de software pentru robotică și unica noastră abordare a automatizării industriale. Inovația software-ului nostru stimulează productivitatea de fabricație (descărcați fișa de date). Noi asigurăm funcționalitate și capabilități mărite prin informări frecvente de software privind durata de viață a robotului dvs. Tehnologie inteligentă. Investiție înțeleaptă.

Ușor de folosit (într-adevăr!)

Mulți vânzători susțin că roboții lor sunt ușor de folosit, dar platforma noastră software Intera are o interfață grafică cu utilizatorul care vă permită să învățați robotul, chiar dacă n-ați scris niciodată o linie de cod sau nu ați programat un robot înainte.
Folosind capacitățile industriei noastre de top de pregătire prin demonstrație, oricine poate interacționa direct cu brațul robotului pentru a-l învăța cu ușurință sarcinile de îndeplinit.

Intera Studio

Intera creează o interfață puternică cu utilizatorul numită Intera Studio care permite utilizatorilor să acceseze sarcinile robotului și să regleze cu finețe detaliile sarcinii respective pe laptop-ul lor. Intera Studio vă dă posibilitatea să creați, să modificați și să monitorizați sarcinile rapid, în timp ce obțineți capacități avansate de control a robotului.

Intera Insights

Intera Insights asigură indicatorii critici de producție direct pe robot și poate identifica anomaliile de producție înainte ca ele să devină probleme. Indicatorii Cheie de Performanță, cum ar fi timpii ciclului și numărarea pieselor sunt accesibili în timp real din fabrică. Aceleași date personalizabile pot fi de asemenea introduse în Intera Studio, asigurând vizibilitatea pentru ceilalți membri ai echipei.

Interesati de un DEMO?

Smart ID Dynamics
Str Siriului 36-40, sector 1, Bucuresti
sales@cobots.ro
+40 21 2332 145